Watter + desinfectiemiddel

Oppervlakte desinfectie met een vernevelsysteem

Oppervlaktedesinfectie is een belangrijk aspect in het handhaven van een schone en hygiënische omgeving. Vooral in de huidige tijd, waarin we te maken hebben met de verspreiding van COVID-19, is het van cruciaal belang om de oppervlakken in openbare ruimtes en werkplekken regelmatig te desinfecteren. Het vernevelsysteem van Watter is een innovatieve oplossing die kan helpen bij het snel en effectief desinfecteren van grote oppervlakken.

Watter + desinfectiemiddel

Wat is een vernevelsysteem?

Het vernevelsysteem van Watter is een desinfectiemethode waarbij een oplossing van waterstofperoxide (H2O2) wordt verneveld op de oppervlakken die moeten worden gedesinfecteerd. Het systeem bestaat uit een vernevelapparaat dat de oplossing in kleine deeltjes verdeelt, waardoor deze gelijkmatig over het oppervlak wordt verdeeld. Dit zorgt voor een snelle en grondige desinfectie van het oppervlak.

Hoe werkt het vernevelsysteem?

Het vernevelsysteem van Watter maakt gebruik van een oplossing van waterstofperoxide (H2O2) die wordt verneveld op het te desinfecteren oppervlak. Waterstofperoxide is een krachtig oxidatiemiddel dat effectief is tegen een breed scala aan micro-organismen, waaronder bacteriën, schimmels en virussen. Het oxideert de celwanden en eiwitten van deze micro-organismen, waardoor ze worden gedood.

De oplossing wordt verneveld met behulp van een vernevelapparaat dat de oplossing in kleine deeltjes verdeelt. Hierdoor wordt de oplossing gelijkmatig verdeeld over het oppervlak, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Het vernevelproces is snel en efficiënt, waardoor grote oppervlakken in korte tijd kunnen worden gedesinfecteerd.

Watter + desinfectiemiddel

Voordelen van het vernevelsysteem

Het vernevelsysteem van Watter biedt verschillende voordelen ten opzichte van traditionele desinfectiemethoden:

  • Snelle en efficiënte desinfectie: Het vernevelsysteem van Watter maakt het mogelijk om grote oppervlakken snel en efficiënt te desinfecteren. Dit bespaart tijd en arbeid, en zorgt voor een grondige desinfectie van het oppervlak.
  • Gelijkmatige verdeling van desinfectiemiddel: Het vernevelsysteem van Watter verdeelt het desinfectiemiddel gelijkmatig over het oppervlak, zelfs op moeilijk bereikbare plaatsen. Hierdoor wordt het hele oppervlak gedesinfecteerd en blijven er geen plekken onbehandeld.
  • Veilig en milieuvriendelijk: Het vernevelsysteem van Watter maakt gebruik van een oplossing van waterstofperoxide, een veilig en milieuvriendelijk desinfectie middel dat geen schadelijke bijwerkingen heeft voor mensen of het milieu. Hierdoor is het veilig te gebruiken in openbare ruimtes en werkplekken.
  • Makkelijk te gebruiken: Het vernevelsysteem van Watter is eenvoudig te gebruiken en vereist geen speciale training. Het enige wat nodig is, is het vullen van het vernevelapparaat met de oplossing van waterstofperoxide en het aanbrengen van de vernevelde oplossing op het oppervlak.
  • Effectief tegen een breed scala aan micro-organismen: Het vernevelsysteem van Watter is effectief tegen een breed scala aan micro-organismen, waaronder bacteriën, schimmels en virussen, waaronder COVID-19.

Waar kan het vernevelsysteem van Watter worden gebruikt?

Het vernevelsysteem van Watter kan worden gebruikt in verschillende omgevingen, waaronder:

  1. Ziekenhuizen en zorginstellingen: Het vernevelsysteem van Watter kan worden gebruikt in ziekenhuizen en zorginstellingen om de verspreiding van infecties te verminderen en patiënten en medewerkers te beschermen.
  1. Scholen en kinderdagverblijven: Het vernevelsysteem van Watter kan worden gebruikt in scholen en kinderdagverblijven om de verspreiding van ziektekiemen te verminderen en een gezonde leeromgeving te bevorderen.
  1. Kantoren en openbare ruimtes: Het vernevelsysteem van Watter kan worden gebruikt in kantoren en openbare ruimtes om de verspreiding van ziektekiemen te verminderen en de gezondheid en veiligheid van werknemers en bezoekers te waarborgen.
  1. Horeca en voedselverwerkingsbedrijven: Het vernevelsysteem van Watter kan worden gebruikt in de horeca en voedselverwerkingsbedrijven om de verspreiding van ziektekiemen te verminderen en de veiligheid van het voedsel te waarborgen.